Paulina/ 10 września, 2019/ Aktualności

Sierpień rozpoczął się opłatami należnych składek do ZUS dla naszych lipcowych pracowników. Potem walczyliśmy trochę na froncie informatycznym, bowiem pojawiły się problemy natury technicznej.

W drugiej części miesiąca pozyskaliśmy sponsorów na dostarczenie naszych Podopiecznych na wakacje oraz podpisaliśmy kilkumiesięczną umowę na doraźną opiekę wytchnieniową dla naszej Seniorki, na którą zgłoszono zapotrzebowanie już w lutym, lecz dopiero teraz udało się to załatwić.

Trzymaliśmy kciuki za wyprawę naszych Przyjaciół  – projekt “28 marzeń – niepełnosprawni w drodze na szczyt

W tym miejscu z całego serca pragniemy podziękować tym, którzy wspierają nasze działania. Wiemy, że nie mamy rozmachu, że wiele rzeczy toczy się powoli, ale każda pomoc jest na wagę złota. Nigdy nie wiemy, kiedy sami będziemy jej potrzebować, więc dowiadujmy się: jak, gdzie można wspierać innych. Wierzymy, że to jedyne, co nam się w ostatecznym rozrachunku opłaca.