Paulina/ 30 czerwca, 2019/ Aktualności

Czerwiec upłynął pod znakiem organizacji festynu rodzinnego Och Sobota. Nawiązaliśmy kontakt z wieloma wspaniałymi ludźmi, którzy postanowili wesprzeć idee OCh Fundacji i zaangażować się w przygotowania. Trudno jednym tchem tu wymienić, ale szczególne podziękowania należą się: Maciejowi Sitarkowi, Małgorzacie Nawrockiej, Marlenie Komosińskiej, Andrzejowi Sadowskiemu, Magdalenie Turale, Annie Wasielewskiej, Teresie Rakockiej, Agnieszce Drelich-Magdziak, Edycie Marszak, Agnieszce Jabłońskiej-Roch, Malwinie Dąbrowskiej, Paulinie Szostek, Wioletcie Twardowskiej, Patrycji Nosowicz, Joannie Mazurkiewicz, Annie Dziombowskiej, Krzysztofowi Kopowskiemu oraz Julce, Natalii, Paulinie i Oli (jeśli kogoś pominięto, to proszę zrzucić to na karb upałów).

Zgłosiliśmy zbiórkę publiczną do MSWiA.

Do druku posłaliśmy oficjalny plakat OCh Soboty.

Od 18 czerwca uruchomiliśmy zbiórkę wspierającą projekt „W drodze na szczyty” realizowany przez naszych przyjaciół PSONI Koło w Działdowie. Liczymy na Wasze wsparcie!

Podpisano umowy, które zapewnią opiekę naszym Dziewczynom – Dominice i Agnieszce.

No i smażyliśmy się jak wszyscy!